Artikel met foto’s voor politiebond

Artikel met foto’s voor politiebond. Voor de NPB, de Nederlandse Politiebond, mocht ik een artikel met foto’s aanleveren voor in het magazine (nummer 3, 2018) van deze vakbond voor politiemedewerkers.

PTSS en Hulphond Nederland

Artikel met foto's voor politiebondDe titel is geworden “Hondstrouwe hulp bij PTSS”. Voor dit artikel heb ik een afspraak gemaakt voor een bezoek aan de Stichting Hulphond Nederland in Herpen. Het enthousiasme en de prima uitleg van directeur Eric Bouwer hielpen mij zeker om het onderwerp goed te bevatten. Helaas kon ik door de beperking in het aantal woorden niet alle wetenswaardigheden benutten. De essentie van het werk van Hulphond Nederland, vooral in relatie met chronische PTSS bij politiemensen, is echter wel overgebracht in het artikel.

De in het artikel verwerkte reactie van voormalig politieman Marcel de Korte, met foto, brengt het onderwerp dichter bij de doelgroep.

Het artikel is geschreven met het oog op de leden van de politiebond NPB. Maar ook het doel van de NPB, het opkomen voor de belangen van hun leden, is er in verwerkt. Bijvoorbeeld door het opnemen van de reactie van voorzitter Jan Struijs.PDF artikel Hondstrouwe hulp bij PTSS


Ook een artikel met foto’s nodig?

Ook een artikel met foto’s nodig? Dat kan zijn op basis van een interview op locatie, maar er zijn meer varianten.

Bel mij (06 245 70 765) of stuur een e-mail en ik leg graag uit wat mogelijk is.


Artikel met foto’s voor politiebond