Foto’s bedrijfsfeest

foto's bedrijfsfeest

Voor de middenpagina van het personeelsblad van de Banketgroep maakte ik foto’s van een geweldig personeelsfeest in Fort St. Gertrudis in Geertruidenberg. Dat is voor mij een avondje “sporten” en veel foto’s maken, gevolgd door een aantal uren fotobewerking. Het netto resultaat: zo’n 300 mooie foto’s bedrijfsfeest en een zeer tevreden klant.

foto's bedrijfsfeest

Foto’s op de webpagina van het bedrijf

300 f0t0’s van een personeelsfeest kunnen uiteraard niet in het personeelsblad terecht, maar wel op een webpagina van het bedrijf. De medewerkers konden foto’s downloaden, uiteraard gratis. Men heeft nu een blijvend aandenken aan een leuk feest, in dit geval georganiseerd door de Arjan van Dijk Groep.

Foto’s bedrijfsfeest

In het verleden heb ik regelmatig foto’s van bedrijfsfeesten gemaakt. Het is hard werken, maar het plezier van de feestgangers is ook mijn plezier. De interactie met mensen die feesten is altijd leuk en vooral later op de avond reageert men graag op de camera. Ik zorg wel altijd dat mensen niet gechoqueerd raken van de foto’s. Ze staan er altijd leuk op.

Ook op andere feesten foto’s maken

Het maken van foto’s op bedrijfs- of personeelsfeesten is begonnen als service bij het maken van het bedrijfs- of personeelsblad. Het is ook mogelijk om mij in te huren voor het maken van foto’s op uw bedrijfsfeest of personeelsfeest of bedrijfsreceptie. En daar blijft het niet bij. Ook andere feesten en recepties in de privé sfeer kan ik vastleggen op foto’s.

Eigen stijl foto’s recepties

Voor recepties hanteer ik het liefst mijn eigen stijl. Die kenmerkt zich door dicht achter de jubilaris, of anderen die in het middelpunt van de belangstelling staan, de foto’s te maken. Daarbij zoek ik naar de kenmerkende emotie en gezichtsuitdrukking van degene die komt feliciteren. Later vormen deze foto’s juist een prima beeld van herkenning en terugdenken aan dat contact. De receptie wordt zo nog eens beleefd.

Neem contact op voor vrijblijvende informatie of prijsopgave voor fotografie op recepties, feesten en andere partijen.

Enkele voorbeelden foto’s bedrijfsfeest

Hierbij enkele foto’s uit de 300 foto’s tellende reportage van het bedrijfsfeest van De Banketgroep.

Foto’s bedrijfsfeest